INGREDIENTS (per 4 persones):

1,5 litres de caldo de bullit
200 gr. de costella de porc trossejada
500 gr. d’arròs
250 gr de cigrons cuits.
2 tomaques madures partides
3 creïlles tallades a rodanxes
4 botifarres de ceba
100 gr. de cansalada de porc
1 cabeça d’alls
Safrà o colorant alimentari groc
sal

Preparació:

Posar el forn en marxa, perquè vaja calfant.
En la cassola de fang, sobre el foc de la cuina, sofreir el cap d’all, les costelles i la cansalada.
Una vegada daurats, afegir l’arròs i els cigrons, que també se sofregiran lleugerament.
Afegir finalment les creïlles, tallades en rodanxes gruixudes, i les botifarres. Sofreir.
Afegir el caldo de bullit, bullint, i el safrà o el colorant.
Ficar en el forn la cassola i baixar la temperatura del forn a 180-200 graus.
Deixar coure durant 40 minuts
Una vegada cuit, traure la cassola del forn i deixar reposr el plat durant 5 minuts.

Pin It on Pinterest

Share This